Hos Quisma deler vi gerne ud af vores viden og giver gode råd og tips til digital markedsføring. Her på siden finder du nogle af de artikler og guides, som vi har udgivet. Du finder også templates, som du kan bruge som et effektivt værktøj i dit arbejde med digital marketing.

Opgiv din e-mail og få vores udgivelser sendt direkte til din indbakke. Du tilmelder dig samtidig vores email-liste, hvor vi blandt andet sender dig vores bedste tips og tricks, så snart de udgives. 

Få en template til din Content Plan

Download vores kalender og content-plan som excel-template. Content-planen hjælper dig med at planlægge din Content Marketing strategi effektivt.

 

Hent template


1-2-3 guide til den perfekte landingpage

I denne e-bog giver vi dig vores bedste tips til at lave den perfekte landingsside. Læs med og få tips til, hvordan du skaber den bedste brugerrejse mod konvertering.

 

Få din guide her


 

Læs vores seneste udgivelser

Hos Quisma deler vi gerne ud af viden, tips og tricks. Klik på overskrifterne og læs nogle af de gæsteindlæg vi har udgivet:

Få 40 siders ebog om B2B marketing

 Vi har skrevet en større ebog, der gør dig klar til at skabe leads og salg med B2B-markedsføring. i bogen finder du:

  • Model til at mapper dine kunders B2B-købsrejse
  • Guide til hvordan du sætter mål for din B2B-markedsføring
  • Model for kanalstrategi inden for B2B-markedsføring
  • Hjælp til hvordan du laver effektive B2B landingssider og indhold
  • Masser af data, læsestof og henvisninger omkring B2B

Download her


 

Kom med til Q:Session

Hver måned afholder vi i Quisma et morgenseminar, hvor vi inviterer to eksperter, der giver dig konkrete tips og tricks til din digitale markedsføring og strategi.

Onsdag d. 1. november kommer det til at handle om, hvordan du få flere konverteringer på dine landingssider.

Tilmeld dig her

Her sætter vi fokus på, hvordan du med et mix mellem UX, CRO og SEO kan skabe de bedste forudsætninger for at konvertere - og få - flere besøgende. 

Vores to oplægsholdere er; CRO specialist, Laura Niewald, og senior copywriter, Anders Belling. De vil dele ud af deres ekspertviden og give dig deres bedste tips til at skabe helt perfekte landingssider. Har du læst vores seneste e-bog om perfekte landingssider, vil du til denne Q:Session få uddybet elementer herfra. 

 


Vi vil rigtig gerne høre fra dig!

Kontakt os for en uforpligtende snak og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt