Indlæser Begivenheder
Find Begivenheder

Event views visning

Kommende Begivenheder

Begivenheder Liste Navigation

august 2017
3450.00DKK

Kursus i Google Adwords

15. august / 8:30 - 16:10
GroupM, Kristen Bernikowsgade 1, 4
København K, 1105 Danmark
+ Google Map

Betalt Search er en af de mest effektive digitale kanaler, der kan skabe besøgende, leads og onlinesalg med en positiv ROI. Kernen er at byde på de rette søgeord med de rette budskaber- og til den rigtige pris, hvilket kan sikre, at du får et stort afkast af din marketinginvestering.

Selvom det er hurtigt at opsætte en Google AdWords konto op, kan det efterfølgende arbejde og selve optimeringen være en svær og kompliceret affære.

Læs mere »
3450.00DKK

Kursus i Google Analytics

22. august / 8:30 - 16:10
GroupM, Kristen Bernikowsgade 1, 4
København K, 1105 Danmark
+ Google Map

Når du arbejder med digital markedsføring, er det væsentligt at gå datadrevet og analytics til værks, så du får det maksimale ud af din tid og marketinginvestering. Her er Google Analytics et værdifuldt værktøj til indsamling af data og viden, så du ved, hvad der virker og ikke virker. Google Analytics giver dig også et overordnet overblik over din digitale marketingindsats performance.

Læs mere »
oktober 2017
3450.00DKK

Kursus i Content Marketing

11. oktober / 8:30 - 16:10
GroupM, Kristen Bernikowsgade 1, 4
København K, 1105 Danmark
+ Google Map
Content Marketing kursus

Content Marketing er blevet en vigtig marketingdisciplin i takt med, at vi i stigende grad bliver mere blinde over for annoncering. Content Marketing handler om at markedsføre sig over for sine (potentielle) kunder via godt indhold. På den måde kan du skabe øget trafik til dit website samt og styrke dit brands troværdighed. Det gælder både via sociale medier samt at have en høj placering i søgemaskinerne- f.eks. Google.

Læs mere »
+ Export Events