Indlæser Begivenheder
Find Begivenheder

Event views visning

Tidligere Begivenheder

Begivenheder Liste Navigation

januar 2017
0.00DKK

Q Session #6 Fremtidens Display: Dynamic Creative Optimization (DCO)

25. januar / 8:30 - 10:00
GroupM, Kristen Bernikowsgade 1, 4
København K, 1105 Danmark
+ Google Map
DCO

Marketingteknologi har de seneste år revolutioneret den måde, vi indkøber og planlægger annoncering på digitale medier. En stadig større del af vores aktiviteter er baseret på data og indkøbes ved brug af algoritmer, der tager højde for tid, sted, brugerens interesser, demografi osv. Vi har altså mulighed for at målrette vores annoncering, så det rammer den rigtige bruger, på det rigtige tidspunkt.

Men hvad med kommunikationen og selve budskabet? Hvordan kan vi på kreativ og intelligent vis også tage højde for førnævnte data og levere skræddersyede budskaber? Løsningen er teknologien DCO (Dynamic Creative Optimization), som kort sagt leverer datadrevet kommunikation tilpasset den enkelte brugers forbrugerrejse.

Læs mere »
februar 2017
0.00DKK

Q Session #7 Paid Social

28. februar / 8:30 - 10:00
GroupM, Kristen Bernikowsgade 1, 4
København K, 1105 Danmark
+ Google Map

Kom til Quismas morgenseminar den 28/2 og få indblik i, hvad Paid Social kan bruges til samt, hvordan udviklingen i betalt annoncering, på de sociale medier, kan hjælpe din forretning med at nå jeres målgrupper mere effektivt end nogensinde før.

Paid Social er en markedsføringsdisciplin under Paid Media. Paid Social defineres ved, at annoncørens budskab promoveres: i et givent tidsrum, målrettet en given målgruppe, med et givent budget samt med et givent mål for øje.

Læs mere »
+ Export Events