Kurser og events

Gå på opdagelse i vores kalender og udforsk alle vores kurser, events og morgenseminarer om digital marketing

Viden og værktøjer, som gør dig klogere på digital marketing og strategi Oplægsholdere og undervisere som er specialister inden for deres felt På alle kurser tager vi udgangspunkt i dit niveau og din forretning
Kursusforløb i digital marketing Deltag på et komplet growth hacking kursusforløb

Læs mere og tilmeld kursusforløb

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Q:Session #26 Aarhus – Black Friday

27. september 2018 / 14:30 - 16:00

Gratis

Book din plads

Du tilmelder dig samtidig vores e-mailliste og vil modtage e-mails med nyheder og guides. Se vores betingelser og privatlivspolitik på www.quisma.dk/betingelser.

Seminar: Klar, parat, Black Friday

Det er ved at være den tid på året igen, hvor kapløbet starter og alle spillere skal forberede deres gear - er din Black Friday kampagne kampklar?

Kom med d. 27. september hvor vi vil gennemgå den mest optimale strategi for at opnå succes med din Black Friday kampagne. Vi kommer omkring email marketing, paid social, SEM, overordnet kampagnestrategi og meget mere, så du kan gå fra eventet med de rigtige værktøjer og strategier i bagagen.

Kom med til Q:Session og lær:

  • Hvordan du skaber stærke leads til en Black Friday kampagne
  • Hvordan du forbereder din email strategi til Danmarks største handelsdag
  • Hvordan du optimerer din paid social og Ads kampagner 

Til denne Q:Session får du:

Masser af indspark og inspiration samt seminarets præsentation

Mulighed for at diskutere konkrete udfordringer

Kaffe & croissant

Online handel og Black Friday

I 2017 var det især e-handelen der kunne se en stigning i deres besøgende, og dermed også i deres omsætning, i forhold til 2016. Den største vækst i antal salg var nemlig på nettet, hvor dankortomsætningen steg med hele 22% fra året før. Det viser tal fra NETS. Med denne kraftige vækst i både e-handel og Black Fridays popularitet, slår 2018 med stor sandsynlighed endnu en rekord. Kom med til denne Q:Session og bliv klogere på, hvordan du kickstarter din Black Friday omsætning i 2018.

 

Er denne Q:Session for dig?

Har du en webshop og et ønske om at skabe størst mulig omsætning på Black Friday, men mangler mere viden eller bare nogle gode tips? Så er denne Q:Session for dig. Vi deler ud af vores viden om, hvordan du strategisk planlægger din Black Friday kampagne, og hvilke faktorer der kan være særligt relevante for din forretning. Vi guider dig igennem en hands on guide til alle de steps, du skal tage for, under og efter Black Friday.
Der er mange om buddet når det kommer til kundernes opmærksomhed - især op til Black Friday - og denne Q:Session hjælper dig til at træffe de rigtigt beslutninger og tiltrække relevante kunder.

Program:

14.30  Opsaml leads, byg en Black Friday landingsside

14.45  Skab et email marketing flow

15:00  SoMe, annoncer og aktiviteter på selve dagen

15:15  Læg den optimale strategi for timetilbud, lister og email flows

15:30  Start de rigtige aktiviteter efter efter Black Friday

15:45 Spørgsmål og netværk


Mød oplægsholderne:

Andreas Faaborg / Paid Social Specialist

Andreas sidder til daglig på vores kontor i Aarhus i rollen som Paid Social Specialist. Han er ekspert i sociale medier og de marketingmugligheder, annoncering skaber. Han har et godt overblik over de sociale medier, og hvordan de i samråd med andre kanaler kan skabe den største værdi for kunden.

Michael Smedegaard/Head of Search

Michael head of Search hos Quismas afdeling i Aarhus. Her er han med til at rådgive nogle af Danmarks største virksomheder til en effektiv SEM og AdWords strategi. Hans tilgang til hans arbejde er databaseret, med fokus på at skabe optimal ROI.

Mark Allerup/Digital strateg

Mark er digital strateg hos Quisma og har mange års erfaring med digital marketing. Hver dag arbejder Mark tæt sammen med Quismas kunder og specialister, hvor han har fokus på digital strategi og performance.

Book din plads i dag

Vi har et begrænset antal pladser til dette gratis seminar - så book din plads i dag.
Hvis du har spørgsmål til Q:Session, kan du kontakte os her.

Book plads til oplægget

Detaljer

Dato:
27. september 2018
Tidspunkt:
14:30 - 16:00
Pris:
Gratis

Sted

Quisma Aarhus
Europaplads 2, 3. sal
Aarhus C, 8000
+ Google Maps

Arrangør

Quisma
Hjemmeside:
quisma.dk