Kurser og events


Gå på opdagelse i vores kalender og udforsk alle vores kurser, events
og morgenseminarer
om digital marketing

Viden og værktøjer, som gør dig klogere på digital marketing og strategi

Oplægsholdere og undervisere som er specialister inden for deres felt

På alle kurser tager vi udgangspunkt i dit niveau og din forretning

Kursusforløb i digital marketing

Deltag på et komplet growth hacking kursusforløb

Læs mere og tilmeld kursusforløb

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Q:Session #29 Aarhus – Digital Strategi 2019

12. december 2018 / 14:30 - 16:00

Gratis

BOOK DIN PLADS

Du tilmelder dig samtidig vores e-mailliste og vil modtage e-mails med nyheder og guides. Se vores betingelser og privatlivspolitik på www.quisma.dk/betingelser.

Morgeninspiration: Digital strategi og marketingtrends 2019

Året går på hæld, og 2019 begynder at banke på døren. Men er din digitale marketing strategi klar til endnu et år i et konstant forandrende marketinglandskab?

Vi har kigget i krystalkuglen og giver til dette morgenmøde vores ekspertråd i forhold til, hvor det digitale marketingbillede bevæger sig hen i 2019, og hvilke initiativer du skal være ekstra opmærksom på, når du lægger din strategi.

Vi lægger fokus på digital strategi, paid social og search, og vil give dig vores guidelines til, hvilke platforme, formater, værktøjer og købsstrategier du bør koncentrere dig om i 2019. Du får konkrete værktøjer og modeller, som du kan tage med hjem og begynde at eksekvere på med det samme, så din digitale strategi står knivskarp når klokken slår 2019.

Vi kommer bl.a. omkring:

- Automation og attribution

- Amazon og e-commerce

Paid Social og videomarketing

- Search anno 2019

DATO OG TID
Onsdag d. 12. december 2018
Kl. 14.30 - 16.00

STED
Europaplads 2, 

8000 Aarhus C
3. sal

PROGRAM
14.30 Hvad venter os i 2019
14.45 Automation og kanalstrategi anno 2019
15:00 Få det optimale ud af din betalte annoncering
15.15 Det personlige og værdiskabende indhold
15:30 Paid Social trends og formater
15.45 SEM værktøjer og muligheder

Vil du vide lidt mere?

Strategi
Vores digitale strateg i Quisma, Mark Allerup, vil give det store overblik over, hvilke initiativer og områder du skal holde øje med for at opnå succes og skille dig ud fra dine konkurrenter. Han vil bl.a. gå i dybden med marketing automation, som en konstant voksende faktor i det digitale lanskab. Du får også ny inspiration til dit valg af kanaler, og hvordan du lægger den rette kanalstrategi i en tid hvor "nye" kanaler som eks. Snapchat annoncering vinder frem. Du får også guidelines til at styrke din e-commerceforretning og ruste den til Amazons snarlige indtog i Danmark. Mark vil give sine bedste tips til din forretning både på B2B og B2C markedet.

Paid Social
Du vil yderligere få indsigt i, hvordan Paid Social forandrer dig i det kommende år, og hvad du især skal have for øje, når det kommer til betalt annonceing på sociale medier. Kontrollen flytter sig fra marketingafdelinger og hen til kunderne, som får mere og mere magt på de sociale medier. Det sker især pga brugernes behov og krav om det personlige og relevante indhold.

Du vil få indblik i, hvordan du med det rette indhold kan skabe det største udbytte af din betalte annoncering i 2019, og igennem hvilke kanaler, og med hvilke værktøjer, du opnår den optimale respons fra din målgruppe. Simone vil bl.a. snakke strategier og formater når det kommer til videoannonceting, som er et stødt stigende trend på de sociale medier, og som kun træder speederen yderligere i bund i 2019.

Search
Der vil blive kastet lys over nogle af de forandringer og tendenser SEM landskabet vil gennemgå i 2019. Du bliver klogere på, hvordan du opdaterer din SEM strategi og dine Google Ads kampagner, så du kan stå stærkere end dine konkurrenter og vinde yderligere trafik og flere leads. Han vil dykke ned i forskellige produkter såsom Google Shopping og Youtube og sætte scenen for, hvordan du bedst udnytter produkternes potentiale og skaber større opmærksomhed omkring dit brand samt øge dine konverteringsmuligheder.

 

Program

14.30 Hvad venter os i 2019

14.45 Automation og kanalstrategi anno 2019

15.00 Det personlige og værdiskabende indhold

15.15 Paid Social trends og formater

15:45 SEM værktøjer og muligheder


 

Mød oplægsholderen:

Kent Riddersholm Nielsen| Head of Paid Media

Kent er til daglig leder for Aarhus teamets specialister inden for paid search, paid social, paid video og programmatic og har optimale forudsætninger for at give sine bud på 2019 trends.

Book din plads i dag

Vi har et begrænset antal pladser til dette gratis morgenmøde - så book din plads i dag.
Hvis du har spørgsmål til Q:Session, kan du kontakte os her.

Book din plads i dag

Detaljer

Dato:
12. december 2018
Tidspunkt:
14:30 - 16:00
Pris:
Gratis

Sted

Quisma Aarhus
Europaplads 2, 3. sal
Aarhus C, 8000
+ Google Map

Arrangør

Quisma
Hjemmeside:
quisma.dk

Billetter

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.