Kurser og events

Gå på opdagelse i vores kalender og udforsk alle vores kurser, events og morgenseminarer om digital marketing

Viden og værktøjer, som gør dig klogere på digital marketing og strategi Oplægsholdere og undervisere som er specialister inden for deres felt På alle kurser tager vi udgangspunkt i dit niveau og din forretning
Kursusforløb i digital marketing Deltag på et komplet growth hacking kursusforløb

Læs mere og tilmeld kursusforløb

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar om Digital Strategi – købsrejse, personas og kanaler

6. august 2018 / 10:30 - 11:30

Digital Marketing Strategi

Er du på udkig efter en grundig indføring i, hvordan du planlægger og eksekverer en profitabel digital marketing strategi ? Så er dette webinar noget for dig. 

Til dette webinar sætter vi fokus på, hvordan du sammensætter en digital strategi på tværs af kanaler. Du bliver blandt andet klogere på, hvordan købsrejser og personas kan berige din strategi.  

Webinaret tager udgangspunkt i:

 Strategi og forretningsmål 

✓ Personas og audience planning

 Mapping af kunderejsen

 Mix af marketing kanaler

 

Book plads til webinaret


Du får:

Et link til replay af webinaret

En masse inspiration samt webinarets præsentation

Et link til replay af webinaret


Hvorfor skal du have en digital strategi?

Der er mange forskellige måder, du kan kommunikere dit budskab, dine produkter eller dine services. Det er derfor nødvendigt at tage de rigtige beslutninger i forhold til at ramme din målgruppe det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt, med det rigtige budskab. Når du laver din digitale strategi, skal du tage højde for faktorer som, hvad er dit mål, hvem er målgruppen og hvor i købsrejsen skal de rammes. Du skal forstå din målgruppe for at kunne kommunikere det rigtige budskab, og du skal vælge de rigtige kanaler og aktiviteter.

Den digitale kunderejse

Din virksomheds strategi og mål skal i høj grad suporteres af en god forståelse og arbejde med kunderejser.  Det handler om at binde dine aktiviteter sammen, så der er en sammenhæng på tværs af alle dine marketingkanaler og samtidig understøtte den rejse, som dine (potentielle) kunder går igennem. Det er her vigtigt at ramme dine kunder på de rigtige kanaler og målrette dit budskab alt efter, hvor i købstragten, kunden befinder sig.  

 

Webinaret afholdes af

 

Book din plads nu

Mark Allerup / Digital strategist

Mark er digital strategist hos Quisma og har mange års erfaring med digital marketing. Hver dag arbejder Mark tæt sammen med Quismas kunder og specialister, hvor han har fokus på den digitale strategi og performance. 

Gå ikke glip af dette webinar - book din plads i dag. Hvis du har spørgsmål til webinaret kan du kontakte os her.

Detaljer

Dato:
6. august 2018
Tidspunkt:
10:30 - 11:30

Arrangør

Quisma
Hjemmeside:
quisma.dk