Kurser og events

Gå på opdagelse i vores kalender og udforsk alle vores kurser, events og morgenseminarer om digital marketing

Viden og værktøjer, som gør dig klogere på digital marketing og strategi Oplægsholdere og undervisere som er specialister inden for deres felt På alle kurser tager vi udgangspunkt i dit niveau og din forretning
Kursusforløb i digital marketing Deltag på et komplet growth hacking kursusforløb

Læs mere og tilmeld kursusforløb

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar om SEO – Hør om organisk trafik og Googles algoritme

8. oktober 2018 / 10:30 - 11:30

 

SEO-webinar

Er du på udkig efter en større forståelse for SEO og hvordan du indkorporerer det i dit arbejde? Så er dette webinar noget for dig. 

Til dette webinar sætter vi fokus på Googles komplekse algoritme og hjælper dig godt på vej til at rangere højere i søgemaskinerne. Du bliver klogere på, hvordan du skaber gratis trafik, hvad du skal fokusere på, når du udarbejder content, samt hvordan du skal bruge data til at underbygge din strategi. 

 
Webinaret tager udgangspunkt i:

 Googles algoritme

 SEO-content

 Uundværlige SEO-værktøjer  

 Eksempler på effektiv SEO

 

Book plads til webinaret


Du får:

Et online webinar, som du kan se fra din computer

En masse inspiration samt webinarets præsentation

Et link til replay af webinaret


Hvorfor SEO?

Søgemaskineoptimering, bedre kendt som SEO, er en af de mest effektive digitale kanaler, når du skal lave langsigtet markedsføring. Her er en høj placering i søgemaskinerne er afgørende, hvis du arbejder med at drive salg og leads online. SEO er organisk trafik og samtidig en langsigtet investering i trafik til dit website. SEO dækker over flere forskellige dicipliner. Blandt andet teknisk optimering, linkbuilding, tesktforfatning, brugerforståelse, analyser, PR og meget mere. 

Hold dig opdateret på udviklingen i SEO

Googles algoritme er under konstant udvikling, og i dag handler det langt fra om at snyde søgemaskinerne. Du skal sørge for, at din hjemmeside er optimeret til brugerne bag skærmen. Googles komplekse algoritme har nemlig udviklet sig fra at være en maskine, der crawler internettet, til i dag at være Artificial Intelligence (AI). Derfor er der i dag flere parametre, der spiller ind på din rangering i Google – blandt andet brugervenligheden på dit site og din autoritet som websted. 

 

Webinaret afholdes af

 

Book din plads nu

Nikolaj Mogensen / Head of Quisma

Til daglig er Nikolaj Head of Quisma Danmark. Her rådgiver han nogle af Danmarks største virksomheder i digital marketing, herunder Owned, Earned og Paid Media. Siden 2008 har Nikolaj arbejdet med online marketing og især Content Marketing og SEO. 

Gå ikke glip af dette webinar - book din plads i dag. Hvis du har spørgsmål til webinaret kan du kontakte os her.

Detaljer

Dato:
8. oktober 2018
Tidspunkt:
10:30 - 11:30

Arrangør

Quisma
Hjemmeside:
quisma.dk