Vi er din digitale partner

Quisma er GroupM's nordiske performance-bureau. Data er kernen i alt hvad vi gør, og så er vi din digitale samarbejdspartner. Vi er at finde i hele Norden og samlet er vi mere end 200 digitale specialister i datadrevet og integreret performance. Vores specialistkompetencer er både strategiske, analytiske og tekniske. Det gør os i stand til at skræddersy løsninger, der passer perfekt til den enkelte virksomheds behov. Her på siden kan du lære os bedre at kende.

4 gode grunde til at arbejde med Quisma

KVALITET

Quisma er en del af verdens største bureaugruppe, GroupM. På grund af vores størrelse kan vi tilbyde unikke fordele på pris og kvalitet

PERFORMANCE

Vi tager udgangspunkt i det bedste resultat og justerer budgettet, så du får den bedste ROAS.

TALENT

Quisma har 200 digitale specialister ansat i Norden, og derfor er vi ikke kun førende i kvalitet, men også i mandtal

TEKNOLOGI

Data driver os. Vores filosofi er, at kvalitet følger af indsigt: Jo mere vi ved, jo bedre kan vi optimere din kampagne


Direkte adgang til digitale specialist-funktioner

Hos Quisma får din virksomhed direkte adgang til alle GroupM’s digitale specialistfunktioner. Det inkluderer blandt andet Xaxis Turbine, Live Audience og medieintegrationer. 

Hver af vores kunder har deres unikke behov, når det angår digital performance. Derfor skræddersyr vi også en løsning, der passer perfekt til den enkelte virksomhed.

Vi tilbyder både rådgivning og eksekvering i form af SEO, CRO, SEM, Programmatic og Paid Social. Hos GroupM Connect tror vi på, at den største værdiskabelse for virksomheden sker, når man kombinerer tingene. Det giver nemlig større synergi og integration af de forskellige kompetencer og digitale kanaler.

Mindre eller mellemstore virksomheder, der ikke nødvendigvis har samme budgetter, kan ikke desto mindre få lige så meget eller mere ud af at fokusere på enkelte, udvalgte aktiviteter.

Uanset hvor mange penge din virksomhed har til rådighed for at markedsføre sig digitalt er Quisma de rette til at skubbe udviklingen i den rigtige retning.

Digital performance-marketing med data som kernen

Vores marketingfokus i Quisma har udelukkende et digitalt afsæt, og vi er specialiseret i datadrevet og integreret performance. Vores fokus er at udfolde og udvikle vores kunders digitale discipliner. Det er nemlig alt sammen med til at styrke deres forretning.

Data er kernen i performance-begrebet, og på den måde adskiller vores opfattelse af performance sig fra den klassiske affiliate-opfattelse. Vi ser performance som kontinuerlig optimering af websites gennem dataindsigt. Og nu bliver det lidt nørdet, så hold fast:

Vi rådgiver og eksekverer både på enkelte kanaler (f.eks. SEO, SEM, Display mv.), men tilbyder også den fuldt integrerede pakke. Med den integrerede pakke arbejder vi uafhængigt af kanaler. Det betyder, at vi med udgangspunkt i data løbende kan allokere dit budget, derhen hvor du opnår det største afkast .

Quismas performance-tilgang er dermed kategorisk fokuseret på den såkaldte lower funnel-model. Vores digitale specialister rådgiver og eksekverer kampagner for virksomheder, der primært befinder sig i xCommerce-branchen.

I Quisma har vi et stærkt samarbejde med vores kolleger i resten af Norden. Med erfaring og indsigt i de forskellige markeder har vi de bedst mulige forudsætninger for at udføre en begavet marketing-indsats på lokalt plan, såvel som på det større, nordiske plan.

Mød vores team

Nikolaj Mogensen

Head of Quisma Denmark

Mark Allerup

Digital Strategist

Per Bang

Client Advisor

Louise Boisen

Project Coordinator

Ane Yde-Jensen

SEO Manager

Alex Kierrumgaard

SEO Manager

Peter Halling Hilborg

Search Lead

Katrine Nilsson

SEO Manager

Christopher Hofman Laursen

Senior SEO Specialist

Laura Niewald

CRO Specialist

David Klevin

SEO Manager

Anders Belling

Senior Copywriter & Owned Media Specialist

Lars Myrhøj Nielsen

AdTech Consultant

Benjamin Jensen

Web Analytics & Tag Management Consultant

Ivan Ivanov

Ad Operations Coordinator

Andreas Keifer

Swedish Copywriter and SEO Assistant

Rasmus Krøigaard

SEO Assistant

Julie Sørum

Norwegian Copywriter & SEO Assistant

Mathilde Harboe Olsen

Copywriter & SEO assistent

Amalie Mose

Copywriter & SEO assistent

Bjørnar Førre Skogstø

Copywriter & SEO Assistant

Cindy Nguyen

Student Assistant

Morten Midtgaard Andersen

Copywriter & SEO Assistant

Ann-Sofie Thorsen

Student assistant

Christian Holmgaard

Copywriter & SEO assistent

Adrian Hanganu

Intern

Mia Nikolajsen

Content Marketing Intern

Liv Vang Rydstrøm

Copywriting & SEO Intern

Søren Bundgaard

CRO Intern

Rasmus Lindbacke

SEO Intern

Joel Welling

Copywriter and SEO assistant

Tobias Hyldeborg

SEO and Webanalytics specialist