Hvad er Paid Social?

Paid Social er annoncering af indhold på de sociale medier; Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter. Paid Social handler om at annoncere over for målgrupper og segmenter på effektiv vis, så den maksimale værdi opnås.

Næsten alle sociale medier - og særligt Facebook - tillader målrettet annoncering over for specifikke målgrupper. Samtidigt er retargeting en mulighed samt målretning mod 'look-alikes' og emaillister.

Du kan opnå effektive resultater med annoncering på de sociale medier. Både med taktiske salgsbudskaber samt den brandingorienterede kommunikation.

Hvorfor arbejde med Paid Social?

Sociale medier er en effektiv pushkanal, hvor du kan ramme dine målgrupper præcist. Dog kræver solide resultater indgående kendskab til algoritmerne og dynamikken på de sociale medier.

Hvis du udgiver indhold til eksisterende og potentielle kunder, kan du øge værdien og effekten via Paid Social betydeligt, da den organiske reach er begrænset. F.eks. er den organiske reach på Facebook helt nede på 5%. Det betyder, at du er nødt til at booste dine opslag med annoncering, så dine budskaber når længere ud til din målgruppe.

Via styring af budgetter, indhold, målretning og budgivning kan vi sikre den maksimale effekt af indsatsen på de sociale medier.

Hvordan starter du?

Hos Quisma hjælper vi dig med at skabe effektfulde resultater via Paid Social. Uanset om du ikke har beskæftiget dig med Paid Social tidligere, eller om det allerede er en del af din eksisterende marketingstrategi, så kan vi hjælpe dig.


Tag et gratis møde med os, så vi kan sammensætte et projekt, der matcher din forretnings behov og situation


Sådan hjælper vi dig videre med Paid Social

Herunder kan du se de typiske Paid Social ydelser, som vores specialistteam hjælper dig med:

Paid Social Strategi

Vi lægger en strategi omkring hvilke segmenter, vi ønsker at ramme- med hvilke budskaber, mål og budgetter

Social Analyse

Analyse af målgruppernes størrelse og format samt hvordan dine målgrupper engagerer sig. Vi giver også inputs til, hvilket indhold der bør udarbejdes for at skabe maksimal effekt.

Kampagneopsætning

Vi sætter dine Paid Social struktur op i de respektive sociale medier, så størst mulig effekt opnås

Social Content

Håndtering af indhold på sociale medier. -Herunder tekstforfatning og grafisk opsætning; alt sammen planlagt i Content Planner og eksekveret af Content Marketing teamet

Budgetstyring

Kontinuerlig styring og overholdelse af dine budgetter, så dit indkøb håndteres struktureret og effektivt

Målretning

Vi opbygger målgrupper enten med de indbyggede audiences med berigelse af din egen data, de opbyggede retargetinglister fra websitet eller jeres emaillister

Integration og Synergi

Koordinering mellem dine Paid Social aktiviteter og øvrige discipliner som Content Marketing, Programmatic Display eller Email Marketing

Rapportering og Tracking

Via løbende overvågning og tracking af dit Paid Social-setup - samt møder og dialog - holder vi dig ajour på effekt og værdi

Paid Social har i de seneste år været en af de hurtigst voksende annonceplatforme, som du kan skabe fantastisk værdi ud af at udnytte

Hvordan hjælper vi?


Vi kan enten hjælpe dig i dit nuværende Paid Social setup, hvis du arbejder med det inhouse, og vi kan varetage din Paid Social indsats 100%.

  • Paid Social Strategi: Ved at kigge på dit nuværende setup af cookies, emails og din målgruppe kan vi lægge en Paid Social strategi, der skaber maksimal effekt. En strategi som enten kan eksekveres af vores specialister eller in-house.
  • Paid Social Håndtering: Vi bliver jeres Paid Social afdeling er i tæt dialog med jer om samtlige aktiviteter, der matcher strategien. Hvorvidt det gælder Facebook, Instagram, LinkedIn og/ Twitter.
  • Opkvalificerende inden for Paid Social: Vi udfører opkvalificering af jeres interne Paid Social folk via sparring, kurser og workshops. På den måde kan I selv eksekvere og håndtere jeres Paid Social setup med vores specialister som sparringspartner
  • Indholdsproduktion og kreativer: Et godt Paid Social program kræver godt indhold, og her kan vi hjælpe med koncepter samt udarbejdelse af indhold og grafisk materiale til dine social media kanaler via vores Content Marketing team.

Hvilke udfordringer løser vi?


  • Du har ikke noget aktivt Paid Social program i dag og går dermed glip af potentialet
  • Ineffektivt indkøb med uhensigtsmæssig budgivning eller målretning
  • Indhold og koncepter der ikke matcher det ønskede mål for Paid Social aktiviteterne
  • Annoncer og kampagner der er aktive for længe og i bedste fald mister effektivitet- og i værste fald skader brandet.

Quismas Paid Social team er en del af Danmarks mest specialiserede teams. Vi hjælper med at optimere din betalte tilstedeværelse på Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter. 

qusima-logo

Tag et gratis møde med os, så vi kan sætte et projekt sammen, der matcher jeres virksomheds behov og situation


google premier partner certificate
brightedge certification
searchmetrics agency partner
Searchmetrics yellowbelt