Har du specifikke ønsker til et kursus? Hos Quisma har du mulighed for at få et skræddersyet kursus, der passer perfekt til dine behov og din virksomhed. Sammen laver vi et kursusforløb eller en kursusdag, der er tilpasset jer. Vi tager både ud til virksomheder, ligesom vi også lægger lokaler til hos os. 

Hver måned afholder vi kurser i vores specialistkompetencer, hvor nogle af branchens bedste specialister deler deres viden og lærer fra sig. 

Du får:

✔ Et unikt kursus tilpasset til netop din virksomhed

✔ Sammen finder vi det format, der passer præcist til jeres behov

✔ Vi holder kurser for både eksperter og begyndere - I får et kursus, der passer til jeres niveau 

Skræddersyede kurser til dig

Sammen finder vi det kursus, der passer til jer. Vores kurser tager altid udgangspunkt i vores deltagere. Det betyder, at du får viden, som du kan bruge til noget.

På vores skræddersyede kurser tager vi derfor også udgangspunkt i præcist jeres virksomhed, behov og niveau. Vi finder ud af, hvordan kurset giver jer den viden og erfaring I har brug for.

Det siger vores kursusdeltagere om os

 Kristine Thisgaard Tjæreborg, Hideaways.dk

Jeg hedder Kristine Thisgaard Tjæreborg og arbejder for Hideaways, hvor jeg sidder i markedsføringsafdelingen. Her arbejder jeg især med vores sociale medier og online markedsføring. Jeg deltog i et super spændende en-dagskursus i content marketing, hvorfra jeg gik hjem med en masse brugbar viden.

Kurset var meget intensivt og relevant, da der var tid til at gå i dybden med hver enkel virksomhed. Vi lærte en masse om, hvordan man bruger content marketing i forskellige faser af kundens købsrejse, samt hvordan man laver godt indhold. Et af de helt store plusser ved dette kursus, var at jeg kom hjem med nogle konkrete ideer og planer, som kunne deles med resten af teamet, og som vi stort set kunne begynde at arbejde ud fra med det samme.

Marc Belardo, Lokalebasen.dk