Det får du ud af videoen + præsentationen

Går du med overvejelser om, hvorvidt du skal være glad eller bekymret for Amazons indtog på det danske marked? Har du svært ved at danne dig et overblik over alle de muligheder, som Amazon byder ind med, og om det er en platform du skal være til stede på eller ej, så se med i denne video, som er en optagelse af et af vores gratis morgenseminarer.

Videoen er særligt relevant for dig med en e-commerce forretning. Der er både risici og muligheder ved at være en del af Amazon. Det afhænger af, hvor unikt et produkt du sælger, og hvad KPI'erne er for din forretning. I løbet af denne video vil du få et unikt indblik i Amazons indflydelse på e-commerce markedet, samt de nødvendige perspektiver du har brug for, når du skal træffe den rigtigt beslutning for din forretning.

En ny købsrejse

Amazon kommer til at ændre måden, forbrugere søger på. Derfor bør du retænke dit købsflow, hvor en af de helt store udfordringer er attribueringen af konverteringer. I vores naboland, Tyskland, starter 45% af alle produktsøgningerne i dag på Amazon. Få indblik i hvordan du kan bruge Amazon og den nye købsrejse på den mest effektive måde.

Risikoanalyse

Det kan være angstprovokerende for mange danske e-commerce forretninger, at den store amerikanske gigant har kurs direkte mod os og allerede har sat et tydeligt aftryk hos vores naboer i Tyskland. I denne video gennemgår vi hele risikoanalysen og dykker ned i både de positive og negative sider af Amazon ud fra et e-commerce perspektiv.

 

Salg eller annoncering

Der er to muligheder for at være til stede på Amazon. Du kan enten være til stede som sælger af produkter, eller du kan investere i annoncering ligesom vi kender det fra Google og Facebook. I løbet af videoen bliver du præsenteret for de muligheder og trusler der kan være for dig, som enten sælger eller annoncør.

Quisma & Amazon

Der er ikke mange aktive Amazon kampagner i Danmark endnu, men fordi vi i Quisma er en del GroupM og WPP, har vi et globalt indblik i Amazons indvirkning på e-commerce markedet. Vi har adgang til eksperter i både London og Tysland, som har flere års erfaring med Amazon. Derfor kan vi være et rådgivende og eksekverende led i jeres e-commerce, når Amazon træder indenfor.

Vi har lavet denne video og præsentation, så du kan blive bedre forberedt på Amazons indtog i Danmark. Vi giver dig redskaberne til bedre at kunne klarlægge, om Amazon er en mulighed eller en trussel for din forretning eller dit brand, og hvordan du skal forholde dig til strategi i begge situationer. Det kan være en stor mulighed, hvis hovedformålet for dig udelukkende er salg, men på den anden side kan du løbe en stor risiko, hvis du har et meget unikt produkt, eller et brand der skal beskyttes.

Amazon er på vej, og det er kun et spørgsmål om tid, så forbered dig allerede nu.

 


At "vinde" på Amazon

På Amazon er der et hav af annoncer, både for Amazons egne produkter og fra de mange annoncører, der udnytter paltformens enorme potentiale. Med så mange annoncer tilstede, er det især vigtigt at have et gennemarbejdet fokus på din placering på Amazon. Især er SEO en betydelig faktor, for den succes du får. En af de strategier du kan køre for dine produkter på Amazon er at opnår en placering i deres såkaldte buy box. Den følger kunderne på deres vej rundt på sitet, og det viser sig, at den står for langt de fleste konverteringer.

"82% of all Amazon sales happen through the buybox."

For at "vinde" pladsen i buy box'en er der mange ting, der spiller ind, både som sælger og som annoncør. Performance, kundeservice- og tilfredshed, pris og leveringstid er bare nogle af de ting, der har betydning. Igennem videoen vil du få et overblik over alle de faktorer, der kan skabe dig de bedste salgsrater, samt hvordan du arbejder med dem.


Bag oplægget

Peter Halling Hilborg

Search Lead

Peter er Seach Lead hos Quisma, hvor han rådgiver nogle af Danmarks største virksomheder til en effektiv SEM og AdWords strategi. Her arbejder han ud fra en databaseret tilgang, hvor fokus er at skabe et klogt set-up, der giver en positiv ROI.

Kresten Søndergaard

Business Development Director

Kresten leder udviklingen af GroupM's audience approach og forbedrer den måde, vores kunder kan kommunikere med forbrugere gennem en række touchpoints for at skabe højere relevans for forbrugeren.