Stillingsopslag – Digital strateg – August 2020

Jobbet 

Som en del af vores Consultancy-afdeling søger vi lige nu en Digital Strateg til Quisma. 

Vi søger en erfaren profil, som brænder for digitale medier og marketing. Den ideelle kandidat har arbejdet indgående med én eller flere digitale marketingsplatforme (eller understøttende systemer) og har et ønske om at bredde sin viden udover andre discipliner og rådgive kunder på tværs. 

I det daglige vil du få ansvaret for at rådgive, udvikle og vækste Quismas kunder – både eksisterende og nye. I rollen som digital strateg vil du være i tæt dialog med teamets digitale projektleder og du vil kunne trække på bureaugruppens specialistkompetencer inden for Analytics, CRO, SEO, Email, SEM, Programmatic, Paid Social, Native, DCO m.fl. 

Dine kvalifikationer 

Vi ved, at det er en bred rolle, men hvis du har flere af understående kvalifikationer, vil du komme i betragtning: 

  • Du har en dyb forståelse for det at drive en forretning med digital marketing med alt hvad det indebærer. 
  • Du har erfaring med en række digitale marketing discipliner eksempelvis SEO, Programmatic, Paid Social, SEM eller direct. 
  • Du har tidligere arbejdet som konsulent enten internt, i et digitalt bureau, mediebureau eller et webbureau.  
  • Som person er du udadvendt og er god til at skabe relationer.  
  • Ligeledes er du god til at kommunikere og gøre komplekse ting let at forstå både mundtligt og visuelt.  
  • Du kommer måske tidligere fra en specialist funktion og har ønske om at bredde dig selv mere ud over andre discipliner. 

Vi tilbyder dig 

Digital strateg er et spændende job med store karrieremuligheder i selskab med en masse dygtige kollegaer. Du får masser af udfordringer sammen med et stort ansvar for at drive og udvikle vores digitale performance bureau sammen med teamet af specialister.  

Et arbejdsmiljø præget af godt samarbejde i et godt miljø, opfindsomhed, og visionært lederskab. Du vil opleve højt til loftet og store mulighed for at påvirke, hvordan vi skal tænke ecommerce.  

Om Quisma og GroupM 

Quisma er en del af GroupM og er et specialiseret performance marketing bureau. Vi hjælper dels direkte kunder og dels kunder igennem bureauerne i GroupM. Du kommer til at være med til at bygge og skabe Danmarks stærkste performance marketing bureau sammen med 35 andre dedikerede specialister.   

GroupM er verdens største bureaugruppe inden for markedsføring og kommunikation. Gruppen består af Wavemaker, Mediacom, Msix, Mindshare, Intelligence Group og Xaxis og har i alt 450 ansatte, der er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister.  

Ansøgning 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som kan sendes via vores jobportal her.

Ansøgningsfristen er d. 31/08/2020 og vi holder samtaler løbende – så ansøg i dag!

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Digital Director, Anders Holm Christensen på +45 60 15 42 80.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

OBS: Quisma bliver en del af GroupM Danmark fra 1. oktober 2021