Et hurtigere site giver hurtigt resultater

Har du en hjemmeside, der ikke performer ligesom, du vil have det? Så kan det måskes skyldes, at loadtiden på dit site er for høj. En langsom hjemmeside kan være frustrerende for dine brugere og i sidste ende have indflydelse på din omsætning.

Quisma har lavet et studie om 243 danske hjemmesider, der undersøger loadtid performance på tværs af tre forskellige enheder: desktop, tablet og mobil. Hent information, om hvordan du også kan reducere loadtiden på dit site og opnå en bedre performance!

Det får du med:

Undersøgelse af loadtid på tværs af enheder

Loadtidens påvirkning af din performance

SEO tools til at tjekke din loadtid

Guide til at reducere loadtiden på dit site

 

Loadtidens påvirkning af dit site

Når vi ser på loadtid og dens sammenhæng mellem bounce raten og de browsed pages per session, ser vi en stærk korrelation. Dine brugers oplevelse af din hjemmeside afhænger i høj grad af hastigheden på din hjemmeside. Hvorfor og hvor meget det påvirker din loadtid kan være afhængende af mange faktorer. Derfor hvis du gerne vil øge din website performance, kan du med fordel overveje, hvilke SEO optimeringer du kan foretage for at reducere din loadtid.

Performance på tværs af enheder

Hvis vi ser på performance på tværs af enheder, så er der en klar forskel på, hvordan desktopbrugere opfører sig på nettet frem for mobil og tablet. Studiet undersøger ændringer i bounce raten og de browsed pages per sessions afhængende af load tiden på de forskellige enheder. Ved du allerede nu, at din hjemmeside performer bedre på desktop frem for mobil og tablet. Så kan du med fordel gå efter at være bedre til at optimere på tværs af enhederne.

Vores studie fortæller

Hvad vi kan konkludere ud fra vores studie er, at blot nogle få sekunder af din hjemmesides loadtid kan gøre en stor forskel på bounce raten og antallet af pages per session per bruger. Afhængende af din loadtid, kan du gøre en stor forskel for dine brugers oplevelse af dit site. Download vores guide og hent gode råd til, hvordan du kan reducere din hjemmesides loadtid og i sidste ende øge din performance.

Rigtig god læselyst.